بسمه تعالی
مطالعات بازاریابی ورزشی نشریهای در حوزة بازاریابی ورزشی و اسپانسرشیپ است که سالانه چهار شماره از آن منتشر میشود و شرایط پذیرش مقاله در آن به شرح ذیل است:
1- ویژگیهای کلی مقاله
2- اجزای مقاله
3- شیوة تنظیم متن
عنوان مقاله (B Titr 14)
نام نویسنده[1]، نام نویسنده [2]*
چکیده (B Zar 12)
در چکیده عنوان مجددا تکرار نشود.
(((در چکیده باید به نوع روش، اجزای روش شناسی، مهم ترین نتایج اشاره شود. کل مطالب چکیده باید در یک پاراگراف اورده شود. افعال پژوهشی به صورت گذشته اورده شود. حداکثر تعداد کلمات چکیده 200 کلمه باشد))). برای نمونه:
روش پژوهش، توصیفی – همبستگی با تاکید بر معادلات ساختاری بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه تماشاگران ورزشگاه آزادی تهران (60000 نفر) تشکیل میدادند. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد و تعداد 382 نفر بهعنوان نمونه انتخاب شدند که گزینش آنها با استفاده از روش طبقه ای متناسب صورت گرفت. جمع آوری داده ها براساس سه پرسشنامه حضور مجدد، وفاداری و تمایل به خرید صورت گرفت که ضریب آلفای کرونباخ آنها به ترتیب 87/0، 92/0 و 88/0 به دست آمد و روایی صوری و محتوایی آنها با استفاده از نظر متخصصان تایید شد. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک دو نرم افزار SPSS و LISREL صورت پذیرفت. نتایج پژوهش : به صورت خلاصه ذکر شود. نیازی به تعداد نیست.
کلید واژه ها: حضور مجدد، وفاداری و تمایل به خرید، اسپانسرشیپ، رضایتمندی
مشخصات نویسندگان( به صورت کامل و دقیق به مانند زیر هم در مقاله و هم در داخل سایت و در بخش سمت، ذکر شود، این مشخصات پس از پذیرش مقاله به هیچ عنوان دیگر اصلاح نخواهد شد)
فارسی
1. استاد مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
2. دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
* نویسنده مسئول: ایمیل نویسنده مسئول Email:
لاتین
مقدمه (B Zar 12.5)
((((مقدمه بایستی شامل بیان مساله تحقیق، اهمیت و ضرورت انجام پژوهش پیرامون متغیرهای اصلی مورد تحقیق باشد. حداقل 2 و حداکثر 3 صفحه مطلب بایستی در این ارتباط نوشته شود. در استناد به گفته ها و نوشته های دیگران حتما بایستی رعایت امانت صورت گیرد و طبق فرمت مجله و سبک APA ماخذنویسی درون متن و پایانی نوشته شود. حتما لازم است به مقالات مشابه چاپ شده در شماره های قبلی فصلنامه رجوع شود و ضمن استفاده از آنها به فصلنامه پژوهش های حامی گری، مدیریت و بازاریابی ورزشی استناد شود. حداقل انتظار می رود در دو یا سه منبع از منابع پایانی نام و مشخصات فصلنامه وجود داشته باشد. در مقالات مروری لازم هست حداقل 20 درصد منابع درون متن و پایانی از آثار و تالیفات سابق نویسنده و صاحب اثر باشد. مقالات دانشجویان دکتری در رشته های علوم ورزشی گرایش مدیریت ورزشی و مقالات مستخرج از طرح های تحقیقاتی اساتید و پژوهشگران که نظام های ورزشی را مخاطب قرار داده اند در اولویت بررسی می باشد. از نظر فونت و قلم فارسی و انگلیسی و حواشی صفحه و...دقیقا همین فایل مد نظر قرار گیرد و مطالب مقاله در همین فایل کپی و ذخیره شود. حداکثر تعداد صفحات مقاله 30 صفحه باید باشد. در پاراگراف های زیر نمونه ای از ماخذنویسی و ...می تواند مورد ملاحظه قرار گیرد))))
در مواردی که ارجاع مستقیم به فردی می دهید یا از زبان شخصی مبحثی را نقل میکنید فقط سال درون پرانتز قرار داده شود و فامیلی شخص در سمت چپ سال ذکر شود.
Wang (2008)
(فونت11Times New Roman )
وفاداری[1] مشتریان، کلید موفقیت تجاری محسوب میشود. در نتیجه مطالعه و بررسی روابط بین برند و مصرف کننده هدف نهایی برای بسیاری از شرکت ها است (Gadot, 2017). بزرگترین و مهمترین هدف اصلی تعدادی از شرکت های فعال بازاریابی وفاداری مشتریان به تولید است (Wang, Shan, Lee, Kotler, and Keller, 2019). در دنیای امروز که شاهد تغییر و تحولات شگرف در زمینه های مختلف یازار هستیم، محیط، با تلاطم و عدم اطمینان زیادی مواجه است (Wang and et al, 2019). رقابت، شدت زیادی پیدا کرده، چرخه عمر کسب و کارها و محصولات کوتاه تر شده (Hadavi, 2015) و سازمان ها با چالش ها و تحولات زیادی روبرو شده اند که ساختارهای سنتی و ویژگی های سلسله مراتبی و انعطاف ناپذیر، توانایی پاسخگویی به این مسائل را ندارند؛ بنابراین مدیران ورزشی به دنبال راهکارهایی هستند که بتوانند از پتانسیل های بالقوه پیرامونشان به بهترین شکل بهره ببرند و در سایه آن به اهداف ورزشی _ اقتصادی خود دست یابند. (Karimiani and Saffari, 2007). و این خود باعث حضور مجدد هواداران در بازی های بعدی خواهد شد (Alipour, 2019 and Demers, 2020) و یک نوع وفاداری را در آنها به وجود می آورد.
پیشینه پژوهشی {این بخش نیز در مقدمه آورده می شود و در بخش جداگانه ای نیست}
(((لازم است محقق به 3 تا 5 پژوهش خارجی و داخلی مرتبط با تحقیق خود که از آنها در قسمت بحث و نتیجه گیری استفاده می کند اشاره نماید. در گزارش پیشینه لازم است نام محقق و سال انجام تحقیق و عنوان یا هدف کلی تحقیق و مهمترین نتایج آن تحقیق اورده شود.
در انتهای پیشینه محقق باید به مهمترین سوالات یا فرضیه های مورد بررسی خود که در قسمت یافته ها به آنها می پردازد اشاره نماید و مدل مفهومی تحقیق خود را ذکر متغیرهای اصلی مورد اشاره قرار دهد.)))
روش تحقیق (B Zar 12.5)
در قسمت روش شناسی محقق باید به نوع روش تحقیق خود، جامعه یا حوزه مطالعه، نمونه و روش نمونه گیری، ابزارهای جمع آوری اطلاعات (چه کسی ان را ساخته، سال تدوین ابزار، تعداد سوالات یا چگونگی محتوای آن، ابعاد آن، شیوه نمره گذاری آن، روایی و پایایی ان) روش و رویکرد در تحلیل داده ها بایستی قید شود. اگر روش تحقیق ترکیبی هست باید به تفکیک همه اجزای روش شناسی کیفی ( نوع رویکرد مطالعه، نوع روش کیفی و چرایی استفاده، حوزه مطالعه و نمونه، روش انتخاب،شیوه کد گذاری یا رویکرد در تحلیل و تفسیر داده ها و...) و کمی( نوع روش، جامعه آماری، نمونه و شیوه نمونه گیری، ابزارهای جمع اوری اطلاعات، روایی و پایایی ابزارها، روش تحلیل داده ها) مورد اشاره قرار گیرد. البته در روش شناسی اصل ایجاز باید رعایت شود یعنی ضمن مختصر بودن توضیحات اما همه اجزای روش شناسی قید شده باشد. برای نمونه به صورت زیر:
تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی، از نظر نحوه گردآوری داده ها توصیفی – همبستگی و به طور مشخص مبتنی بر مدلسازی معادلات ساختاری (SEM[8]) است. جامعه آماری این تحقیق عبارت بوده است از....روش نمونه گیری نیز....ابزارهای جمع اوری اطلاعات شامل.... روش تحلیل داده ها نیز با...بوده است.
یافته ها (B Zar 12.5)
(((در بخش یافته ها محقق باید به همان سوالات یا فرضیه های مطرح شده قبل از روش شناسی پاسخ دهد. ضمن طرح مجدد سوال یا فرضیه پاسخ آن را در قالب جداول و نمودارها و توضیحات انها می آورد. نمونه ای از یافته ها و توضیحات در زیر اورده شده است. فرمت جداول باید به صورت زیر باشد. عنوان و شماره جدول مشخص و بالای آن به صورت وسط چین آورده شود. توضیحات هر جدول در زیر آن اورده شود. عنوان و شماره نمودار و شکل باید در زیر آن نمودار آورده شود))).
یافته های توصیفی مربوط به میانگین، انحراف معیار و همچنین ضریب همبستگی میان متغیرهای پژوهش در جدول 1 نشان داده شده است.
نمونه جدول:
جدول 1. میانگین، انحراف معیار و همبستگی میان متغیرهای پژوهش (اعداد ستون اصلی جدول فوت 11 و اعداد داخل جدول فونت 10)
متغیر |
میانگین |
انحراف معیار |
وفاداری |
تمایل به خرید |
حضور مجدد |
وفاداری |
67/2 |
721/0 |
**1 |
|
|
تمایل به خرید |
51/2 |
711/0 |
**52 |
**1 |
|
حضور مجدد |
03/3 |
724/0 |
**60 |
**63 |
**1 |
بحث و نتیجه گیری (B Zar 12.5)
(((در قسمت بحث و نتیجه گیری باید به نتیجه هر سوال یا فرضیه مختصر اشاره ای شود و این نتیجه با نتایج تحقیقات مشابه از جنبه همسویی یا ناهمسویی مقایسه شود و بعد به تفسیر نتیجه پرداخته شود. چند پیشنهاد کاربردی نیز باید اورده شود))).
به طور کلی، وفاداری مشتریان آثار مهمی برای سازمان های ورزشی و مراکز خدماتی به ویژه از نظر سودآوری برای بخش خصوصی دارد، از آنجا که رابطه بین متغیرهای پژوهش معنی دار به دست آمد، برای بررسی تاثیر وفاداری بر حضور مجدد و تمایل به خرید از مدلسازی معادلات ساختاری (SEM) استفاده شد. …………………..
در ماخذنویسی پایانی چند نکته مهم مورد توجه قرار گیرد:
(((اولا منابع درون متن و پایانی همخوانی کامل داشته باشد. سبک APA دقیق رعایت شود. فرمت مجله رعایت شود. مشخصات لاتین منابع فارسی آورده شود . دقیقا همان مشخصه ای که روی جلد اثر می باشد نه ترجمه نویسنده مقاله. در انتهای مشخصات منابع فارسی باید عبارت .[in Persian] آورده شود. در مقالات باید نام مجله ایتالیک شود. در کتاب ها باید عنوان کتاب ایتالیک شود. در پایان نامه ها باید عنوان پایان نامه ایتالیک شود. حتما به فصلنامه رهیافتی نو در مدیریت آموزشی استناد شود))).
برای نمونه:
References
Abstract:
چکیده انگلیسی:
در انتهای مقاله باید چکیده انگلیسی 1000کلمه ای به همراه اسامی نویسندگان آورده شود.
4- ارجاع به منابع به شیوۀ APA (همه منابع به زبان انگلیسی باشند)
1-4- ارجاع داخل متن
2-4- 1- ارجاع به کتاب
-2-4-2 ارجاع به مقاله
-2-4-3 ارجاع به پایاننامه
4-2-4- ارجاع به وبگاههای اینترنتی
5- سایر نکات